I love the way you look at me

En skivspelare

Jag har haft en liten tanke på att skaffa mig en skivspelare. Igår när vi bara råkade stanna vid en loppis på vägen hem från stranden så hittade jag en LP-skiva som jag absolut inte kunde lämna kvar där i sin ensamhet. Nämligen... (håll i hatten) Agnetha Fältskogs julskiva som jag har växt upp med och som ingen i hela världen får byta ut när det blir jul! Och priset av ynka fem enkronor kunde man väl inte motstå? Nu längtar jag till julen!

Det blev en hel hög skivor som vi fick med oss hem bla ABBA, Orup, The Supremes och lite blandade skivor med lite märkliga covers på kända och okända 70-och 80-talslåtar.

Det resulterade i att vi fick åka och köpa en skivspelare så vi kunde lyssna på allt vi köpt!


Så nu sitter jag här för mig själv och njuter av jordgubbar och musik efter ett grymt jobbigt spinningpass ( Gud borde förbjuda, att låtar som är över 5 minuter långa inte får användas vid intag av motion)

Tack och hej!Över och under en prästkrage
En Zigge i familjen

Tjingeling!
Förra veckan åkte jag hem till Grebo för att spendera en mini-semester hos mamma och pappa och den nya familjemedlemmen Zigge. I torsdags var det dax för hämtning av den lilla valpen i Motala.


I mammas famn trivdes han bra och somnade nästan direkt...När vi kom hem var det dax för Zigge att bekanta sig med trädgården och den nya familjen. Lite läskigt i början...Många nya dofter och många nya människor som ville komma o hälsa på...
Efter en stund blev jag lite busig...Tre söta<3


RSS 2.0